Time Of My Life

I foråret 2018 har Firserne Live 10 års jubilæum. Det vil vi fejre med denne ultimative rockteaterkoncert TIME OF MY LIFE. På scenen medvirker det sejeste hold af sangere og musikere. Blandt andet Jonas Rasmussen (vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH - The musical), Rikke Lillevang, Lucas Hoang, Niels Rahbech m.fl.

TIME OF MY LIFE er en to timers lang sprudlende musikalsk extravaganza med de bedste sangere og musikere - og hvor det fælles omdrejningspunkt for alle sangene er "I've had the time of my life...".

Det musikalske ophav til TIME OF MY LIFE er 30 af de allerstørste hits fra 70'erne og 80'erne, der har været den ene landeplage efter den anden. F.eks. "With Or Without You" af U2, "Every Breath You Take" af Police, "Africa" af TOTO, "Let's Dance" af David Bowie, "Freedom" af Wham, titelnummeret (I've Had) The Time Of My Life" fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock hits fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake m.fl. Så I kan roligt forvente, at der kommer fuld skrald på musikken!

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80'erne. Så mon ikke der sniger sig nogle danske numre ind i handlingen, sådan at vi alle kan synge med på "Vågner i natten" og "Den jeg elsker"?

Turnelisten og billetsalg til de forskellige spillesteder finder du HER.