Time Of My Life

BREAKING NEWS! Time Of My Life genopsættes i foråret 2019!! Nederst på siden er der link til vores kommende spilledage.

I foråret 2018 har Firserne Live 10 års jubilæum. Det blev fejret med denne ultimative rockteaterkoncert TIME OF MY LIFE. På scenen medvirkede det sejeste hold af sangere og musikere. Blandt andet Jonas Rasmussen (vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH - The musical), Rikke Lillevang, Lucas Hoang, Niels Rahbech m.fl.

Det musikalske ophav til TIME OF MY LIFE er 30 af de allerstørste hits fra 70'erne og 80'erne, der har været den ene landeplage efter den anden. F.eks. "With Or Without You" af U2, "Every Breath You Take" af Police, "Africa" af TOTO, "Let's Dance" af David Bowie, "Freedom" af Wham, titelnummeret (I've Had) The Time Of My Life" fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock hits fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake m.fl. Så I kan roligt forvente, at der kommer fuld skrald på musikken!

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80'erne. Så derfor sniger der sig også nogle danske numre ind i handlingen, sådan at vi alle kan synge med på "Vågner i natten" og "Den jeg elsker"?

Turnelisten og billetsalg til fremtidige datoer og spillesteder finder du HER.