PIANOMAN'EN FRA NEW YORK - En hyldest til Billy Joel

Frem til 29. februar kan jeres personaleforening mv. spare 130 kr. på billetterne til forrygende Billy Joel hyldest. Tilbuddet gælder til vores koncerter i henh. Glasssalen i Tivoli og Hermans i Tivoli Friheden. Her spiller vi på følgende datoer:

  • Glassalen i Tivoli København, tirsdag den 17. og onsdag den 18. september, begge dage kl. 20.00
  • Hermans i Tivoli Friheden Aarhus, fredag den 4. oktober kl. 20.00 og lørdag den 5. oktober kl. 16.00

Send venligst jeres bestilling på billetter med rabat til firsernebilletter@live.dk. Fristen for bestilling er torsdag 29. februar 2024. Normalpriserne for klasse A billetter i henh. Glassalen og Hermans er 395 kr. stk. Fratrukket rabatten bliver jeres pris: 265 kr. stk. Vi sørger for at placere jer sammen på de bedste pladser, og sender billetterne på mail. Bemærk, at der er en minimums bestilling på 8 stk. for, at opnå rabatten. Læs mere om koncerten på Tivoli.dk samt på Friheden.dk.

Bliv orienteret om øvrige tilbud på vores koncerter

Der kommer løbende tilbud på vores forskellige koncerter. Hvis du gerne vil følge med i hvornår der er et tilbud i dit område, så er det en god idé at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet bliver udsendt den første onsdag i hver måned - så du bliver altså ikke spammet af os :-)

I Nyhedsbrevet skriver vi nyheder om vores forskellige koncerter, både dem som aktuelt kører men også om de kommende. Herudover er der også ofte et aktuelt tilbud inkluderet i nyhedsbrevet. Tilmelding til nyhedsbrevet sker i boksen under Firserne Nyheder på forsiden af vores side. Så nemt er det :-)

Er I en større gruppe, som gerne vil ind og se een af vores koncerter, så er I også altid velkommen til at sende en forespørgsel til: firsernebilletter@live.dk

Vi ses forhåbentlig til nogle forrygende aftener rundt i landet!