Se Venedig og dø

Så er turen med Se Venedig og dø ovre.

Med Se Venedig og dø vendte vi blikket mod Danmark og fokuserede på den danske musikbranche anno 1978. Året 1978 er nemlig skelsættende i den danske musikbranche, da en epoke slutter her. Op i gennem 70’erne sad Gasolin sikkert på tronen, som Danmark største rockband men i 1978 er det slut. Kronprinsen er Shu-Bi-Dua. Et band som er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. Shu-Bi-Dua står klar til, at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Som et sidste træk, så forærer Gasolin et sikkert hit, “Se Venedig og dø” til Lone Kellermann...

Se Venedig og dø er spækket med en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70’erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen m.fl. En aften med plads til både store følelser og fællessang.

Turen er slut for denne gang men mon ikke vi vender tilbage med Se Venedig og dø? Fra sædvanlig pålidelig kilde vides det, at Glassalen i Tivoli bliver rammen om en Repremiere til september 2025. Så hold øje med denne side for nyt herom :-)