Stærkt show på vej i 2022

Allerede nu kan vi løfte sløret for, at der er et stærkt show på vej til foråret 2022! Det eneste vi på nuværende tidspunkt kan fortælle er titlen, som bliver CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70'erne og at premieren vil ligge den 25. februar 2022 i Århus.

Titlen antyder svagt, at det bliver en rødgødende hyldest til alle de fedeste numre fra 1970'erne. Dengang, hvor folk gik i brunt tøj, kassebukser samt skjorter med kæmpeflipper, alt imens alle skulle lære at danse disco. Dengang, hvor der også jævnligt blev sendt mennesker til månen, hvor vi havde oliekrise og bilfrie søndage og var involveret i en krig i Vietnam. Så mon ikke showet vil indeholde indslag fra både Bee Gees og ABBA samt Stairways To Heaven og Highway To Hell i kombination med Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og selvfølgelig Elton John? Lyder det ikke spændende? Så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen udfor foråret 2022.

Vi forventer, at der vil begynde at komme datoer og spillesteder i løbet af efteråret 2020. Så stay tuned for some great fun :-)

  • * Premiere Hermans, Tivoli Friheden fredag 25. februar 2022 - Billetsalg starter til januar 2021
  • * Hermans, Tivoli Friheden lørdag 26. februar 2022 - Billetsalg starter til januar 2021