Kom til reunion med Klassebilledet

Kom med til Mikkel Schrøders super morsomme og musikalske forestilling KLASSEBILLEDET i Hermans. 

Vi husker det alle sammen. Klassebilledet! Men hvor blev alle vennerne af? Hvad havde livet til dem? Med nærvær, humor og gode sange tager sanger, musiker og Tv-vært Mikkel Schrøder os med en tur ned ad mindernes landevej. Og det sker fredag den 10. november 2023!

KLASSEBILLEDET tager sit udgangspunkt i en klasse-reunion årgang 91, og fører os tilbage til de unge uskyldige år, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit af ”Venner”.

Med sjove tekster og ørefængende sange, præsenterer Mikkel Schrøder sin helt egen showform, der med et skævt og underfundigt tekstunivers leder tankerne hen på en blanding af Det Brune Punktum og Niels Hausgaard. Mikkel, der står bag Århus Revyen i Hermans og Rottefælden Svendborg, har tidligere slået sine folder på DR1, hvor han bl.a. har været vært på 250 B&U udsendelser. Men som sanger, musiker og entertainer har han også været stærkt medvirkende til den store succes med shows som Den Nøgne Sandhed, Pejseshow og The Sound of Christmas.

Fredag den 10. november 2023 i Hermans, Tivoli Friheden - KØB BILLETTER HER