CLOSE TO YOU - En hyldest til Carpenters

En hyldest til verdens mest populære duo i 70'erne!

CLOSE TO YOU er intet mindre end en musikforestilling om succes, kærlighed, jalousi, sygdom og død. Det er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien, der blev verdens mest populære duo i 70'erne. En karriere, der endte alt for tidligt, da Karen Carpenter døde i starten af 80'erne.

Forestillingen følger den aldrende Richard, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem de genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere og de genoplever deres store musikalske succeser, der gjorde dem verdensberømte.

Alt dette er krydret med 20 af deres største hits, som f.eks. Top Of The World, There's A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig mega hittet Close To You.

Til at synge og spille de to roller som Karen og Richard ses de to musicalstjerner Linda Oofsson og Lars Oluf Larsen. Close To You instrueres af Anders Bircow og produceres af Landsteatret. 

Vi arbejder i øjeblikket på, at få forestillingen til Aarhus igen til efteråret 2021. Så snart at der ligger en evt. dato, vil det blive offentliggjort her :-)