Mig og Ulf - En mini musical

Fredag den 16. februar er vi stolte over at kunne præsentere Mig og Ulf - En mini musical i Hermans. Det er et musikalsk lystspil skrevet af Flemming Jensen.

Med Mig og Ulf er Flemming Jensen ("Spindoktor", "Let's Kick Ass", "Dronningen af Malmø", "Mogens og Mahmoud" m.fl.) tilbage med helt ny latterfremkaldende satire om ædrebyrden og iPad-generationen. Sammen med sangstjernen Amalie Fjeldmose (hovedrollen fra "Skammerens Datter") giver de to den maksimalt gas i denne musicalkomedie om mødet mellem to generationer.

Og nej, Ulf Pilgaard er ikke med, som titlen ellers svagt antyder. Dvs. Ulf skulle have været med men han dukkede aldrig op til prøverne, og så måtte Amalie springe til i stedet og klare hans roller - til lige dele begejstring og frustation for Flemming Jensen. Men selv om hun er ung og gør tingene på sin helt egen måde, så kan Amalies klare flotte stemme sørge for, at der ikke er flere hele glas tilbage i Hermans bar. Den korteste afstand mellem to generationer er et gevaldigt grin!

Mig og Ulf får premiere den 18. januar på Aveny-T og lander dermed i Aarhus godt en måneds tid senere.

Hermans, Tivoli Friheden, fredag 16. februar 2018 - Klik her for køb af billetter.